organisatie en verkoop

Organisatie

Gebroeders van Duijn heeft vijf kernwaarden. Deze helpen ons te benoemen wie we zijn, waar we voor staan en wat we belangrijk vinden.

De kernwaarden zijn:
Daadkracht, consequent doorpakken bij plannen en focussen op ons doel;
Flexibiliteit, snel reageren op veranderende wensen uit onze omgeving;
Ontwikkelen, groei organiseert mogelijkheden en ondernemerszin maakt ons zichtbaar;
Samenwerken, het benutten van elkaars kennis en kwaliteiten binnen al onze netwerken;
Betrokkenheid, als bindmiddel tussen al onze relaties.

Verkoop

Purple Pride
Gebroeders van Duijn is al vanaf 1996 lid van telersvereniging Purple Pride. Samen met twee andere aubergine telers is Purple Pride opgericht om gezamenlijk het aanbod van aubergines te bundelen onder de naam Purple Pride. Inmiddels bestaat de vereniging 15 jaar en heeft het een groot klantenbestand opgebouwd en een goede naam als het gaat om betrouwbaarheid, klantgerichtheid en toegevoegde waarde.

De missie van Purple Pride is om diverse variëteiten aubergines in diverse combinaties en verpakkingen aan te bieden en daarnaast consumenten te informeren over de gebruiks – en bereidingsmogelijkheden van aubergines. Voor meer informatie en recepten zie www.purplepride.nl

DOOR
Gebr. van Duijn is lid van Coöperatie DOOR U.A. Alle verkoop- en marketingactiviteiten van Coöperatie DOOR verlopen via verkoopdochter DOOR Partners BV. De volledige productie van Gebr. van Duijn wordt verkocht via DOOR Partners B.V.