4 mei 2022
Biologische gewasbescherming bij Gebr. van Duijn
In de kas hebben wij te maken met een levend product: de plant. Deze plant produceert niet alleen mooie aubergines, maar is ook een interessant product voor vele plagen, schimmels en ziekten. Hier worden wij als producent minder blij van. De plagen, schimmels en ziekten hebben een negatieve invloed op de opbrengst en kwaliteit van onze prachtige aubergines. Wij willen natuurlijk voorkomen dat de consument een aubergine koopt die onder de luizenpoep, rupsenvraat of schimmel zit. Om die reden moeten wij ervoor zorgen dat we een biologisch evenwicht creëren in de kas. Dit is een lastig proces, maar gelukkig komen wij een heel eind. Hoe wij dit precies doen? Je leest het in deze blogpost!
februari 2022
Duurzame en innovatieve energievoorziening bij Gebr. van Duijn
Wist je dat… Wij op al onze locaties werken met duurzame en innovatieve energievoorzieningen? Wij vertellen je er alles over in dit artikel!
6 oktober 2021
Van Gebr. van Duijn naar de consument
In het vorige artikel hebben wij uitgelegd welke weg de aubergine aflegt: van zaadje naar aubergine. Natuurlijk moeten de aubergines ook nog bij de consument terecht komen. Hoe dit gebeurt? Wij vertellen het je in dit artikel!
30 juni 2021
Van zaadje naar Aubergine
Dat wij groot fan zijn van de aubergine is natuurlijk geen geheim! Maar wist je dat het zo’n vijf maanden duurt om van zaadje naar aubergine te gaan? In deze post vertellen wij je welke weg de aubergine aflegt!
31 maart 2021
Terug in de tijd met Gebroeders van Duijn
Het is tijd voor iets nieuws… Gebroeders van Duijn goes social! Naast dat ons Instagram account recent live is gegaan, lanceren wij vandaag ook onze blog! Op onze blog kun je terecht voor behind the scenes verhalen, interviews, tips en tricks en all things aubergine. En hoe leuk is het om bij deze nieuwe mijlpaal eens even terug te blikken op de geschiedenis van Gebroeders van Duijn? Hoe is het allemaal begonnen, welke transities hebben wij doorgemaakt en wat zijn de toekomstdoelen?