organisatie en verkoop

Organisatie

Gebroeders van Duijn heeft vier kernwaarden. Deze helpen ons te benoemen wie we zijn, waar we voor staan en wat we belangrijk vinden.

De kernwaarden zijn:
Daadkracht, consequent doorpakken bij plannen en focussen op ons doel;
Flexibiliteit, snel reageren op veranderende wensen uit onze omgeving;
Ontwikkelen, groei organiseert mogelijkheden en ondernemerszin maakt ons zichtbaar;
Samenwerken, het benutten van elkaars kennis en kwaliteiten binnen al onze netwerken;

Verkoop

Purple Pride
Gebroeders van Duijn is al vanaf 1996 lid van telersvereniging Purple Pride. Samen met twee andere aubergine telers is Purple Pride opgericht om gezamenlijk het aanbod van aubergines te bundelen.

Met een jaarlijkse oogst van ruim zevenentwintig miljoen kilo aubergines zijn we de grootste auberginetelersvereniging van Noordwest-Europa. Onze telers zetten zich iedere dag in om de lekkerste en beste aubergines te kweken. We hebben een breed assortiment aan bijzondere soorten, investeren in duurzame teelt en hebben diepgaande kennis van de markt. Dat maakt ons al jaren dé aubergineleverancier voor retail-, horeca-, en handel.

De missie van Purple Pride is: Aubergines van Purple Pride bij iedereen op het weekmenu krijgen.

Website Purple Pride B.V.

Growers United
Gebr. van Duijn is lid van Coöperatie Growers United. Alle verkoop- en marketingactiviteiten van Coöperatie Growers United verlopen via verkoopdochter Growers United BV. De volledige productie van Gebr. van Duijn wordt verkocht via Growers United B.V.

Website Growers United